Of het nu komt omdat er iemand onverwacht uit uw team wegvalt of u voor een speciaal project ondersteuning nodig heeft. In beide gevallen kunt u rekenen op het team van P&B Communicatie. Wij hebben ruime ervaring in interim-projecten bij opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Soms is een interim-project van tijdelijke duur, wanneer u extra hulp kan gebruiken bij een groot project. Maar het kan net zo goed gaan om het reorganiseren van de communicatiefunctie binnen uw organisatie, het integreren van verschillende afdelingen of juist het verantwoord afbouwen van een afdeling.

We zetten ons graag in om een effectief communicatiebeleid op te zetten, de communicatiemanager te vervangen of als (eind)redacteur in print en digitaal de puntjes op de i te zetten.

In alle gevallen gaan we uit van een duidelijk geformuleerd doel en een heldere tijdlijn. Op gezette tijden bespreken we met u de voortgang in een evaluatiegesprek. Daarbij kiest P&B Communicatie liever niet voor een inspanningsverplichting, maar voor resultaatverantwoordelijkheid.

Elke P&B-interimmer:

  • opereert onafhankelijk van P&B;
  • steunt op scherpe bewaking van het project binnen P&B;
  • schakelt waar nodig de specialisatie in van andere P&B’ers.