Marketingcommunicatie bij De tweede verdiepingKun je ons tijdelijk helpen op het gebied van marketingcommunicatie? Dat was de vraag die we kregen van de bibliotheek in Nieuwegein (De tweede verdieping). Logisch dat ze bij ons aanklopten, aangezien Bea de Buisonjé daar net samen met Wilbert van der Heijden een training gaf aan de redactie van de bibliotheek. Deze training is helemaal gericht op de nieuwe taken van de bibliotheek 3.0. De bibliotheek in Nieuwegein (vorig jaar uitgeroepen tot beste bibliotheek van Nederland) is een programma gestart om zich verder te onderscheiden.

Bea is op een rijdende trein gesprongen en heeft de eerste week al meegewerkt aan de promotie van de Voorleesdagen. En er gaat nog veel meer volgen. Zo staat de opening van Buurtplein Zuid voor de deur. Een locatie waar de bibliotheek een prominente plaats zal innemen met een leeslounge. Daarmee krijgt Nieuwegein Zuid een ontmoetingsplek van formaat.

Dat er nog veel meer spannende projecten op stapel staan, zal niemand verbazen. Maar we houden de kaarten nog even voor de borst om op het juiste moment met informatie naar buiten te kunnen komen.

Volg de ontwikkelingen op Twitter @BiebNieuwegein en Facebook Bibliotheek De Tweede Verdieping.