Graag stellen wij onszelf kort aan u voor.

// Robert Jan Pabon

robert-jan

Robert Jan is een bron van inspiratie voor zowel collega’s als voor opdrachtgevers. Een conceptueel denker die de vernieuwende en strategische ideeën uit zijn mouw schudt. Bij opdrachtgevers laat hij met zijn originele, creatieve ideeën zonder uitzondering een onuitwisbare indruk achter. Zijn kennis overdragen aan anderen ziet hij als belangrijk onderdeel van zijn werk. Soms is dat irritant, maar altijd zijn opmerkingen relevant. Of het nu om woordvoerderschap gaat tijdens een crisis, of het opnemen van een projectvideo, hij zal het altijd doen vanuit zijn kennis van en liefde voor het vak.

// Bea de Buisonjé

bea

Haar kennis en kunde op het gebied van communicatie maken Bea tot een erkende autoriteit. Een stimulerende (hoofd)redacteur, een ervaren creatieve tekstschrijver, maar ook een betrouwbaar projectmanager. Ze werd niet voor niets de launching editor van het vakblad Communicatie. Ze is een gewaardeerd docent van aanstormend talent op de School voor Journalistiek. Maar bovenal is Bea al vele jaren een professionele partner van haar opdrachtgevers, met strikte deadlines en een perfecte verzorging.

// Anne-Marie Brouwer

anne-marie

Als geschoold bedrijfskundige heeft Anne-Marie een specifieke blik op communicatie. Steeds op zoek naar de processen en structuren. Maar tegelijkertijd is Anne-Marie een echte communicatievakvrouw. Die met haar creatieve invallen en onverwachte visies vaak ook de meest complexe problemen weet te tackelen. Anne-Marie is de steun en toeverlaat voor haar klanten én haar collega’s.